Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren

Locinox 4.0

De toekomst

We breiden uit. In materiële én in menselijke capaciteit!

Locinox barst uit zijn oorspronkelijke voegen en heeft nood aan een substantiële capaciteitsuitbreiding om de sterke omzetgroei op te vangen. Met ons gedurfd project `Locinox 4.0′, the Smart Factory of the Future, maken we al onze doelen, inspanningen en exportplannen waar.

Naast alle innovatieve, digitale en productiegerichte voordelen moet Locinox 4.0 ook als een tweede thuis aanvoelen voor onze werknemers. Er zijn namelijk ook heel wat bijkomende schouders nodig om onder onze ambities te zetten. We koppelen kwantiteit aan kwaliteit wanneer we op zoek gaan naar minstens vijftig nieuwe Locinoxers voor de 4.0-site.

Smart Factory

De weg naar persoonlijke en professionele ontwikkeling ligt helemaal open in onze Smart Factory, die wordt gebouwd om rekening te houden met het welzijn van ruim 130 medewerkers. Aangename en ergonomische werkstations, een experience center, ontspanningsruimtes, een ruime groene patio, dakterras en meer dan 1,5 hectare groen met een picknickweide maken van Locinox 4.0 de place 4 you.

Deze extra faciliteiten nodigen ook uit tot leuke ontmoetingen buiten de werkuren, recreatief sporten en familiale bedrijfsfeestjes. Maand-drinks in het thema van Oktoberfest, Caribbean Pool Party of Back to the 90’s … is het al 2023?

Ook jij krijgt de mogelijkheid om mee te schrijven aan een uitdagend en spannend nieuw hoofdstuk in het verhaal van een Waregems familiebedrijf dat de wereld verovert.

Je kan nu ook de opbouw zelf volgen. Elke vijf minuten wordt een nieuwe foto genomen, zodat je alles op de voet kan volgen. Via deze link kan je zien wat er momenteel afspeelt op Locinox 4.0!

Ga mee in ons verhaal