Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren

Samen zijn wij Locinox

Locinox ontwikkelt en produceert oplossingen voor toegangscontrole. We streven ernaar om aan iedere poortenbouwer en -installateur, via innovatie, wereldwijd, modulaire en duurzame poortoplossingen te bieden. We willen de beste zijn – en blijven – in wat we doen, in een competitieve internationale omgeving. Dat is geen geringe ambitie.

Daarom zetten we mensen met het juiste DNA op de juiste plek: gemotiveerde collega’s, van werkvloer tot management. Mensen die onze ambities en onze overtuigingen delen. Mensen met lef, durf en zin voor initiatief.

Iemand zoals jij misschien?

ONZE KERNWAARDEN

01. KLANTGERICHT

Gelukkige werknemers maken gelukkige klanten.

02. EXPERTISE

Elk apart en vooral samen streven we ernaar om de beste te zijn in wat we doen.

03. RESULTAATGERICHT

Onze deadlines zijn uitdagend, maar realistisch. En die we halen keer op keer.

04. TEAMWORK

We stimuleren samenwerkingen tussen mensen. Tussen collega’s, en ook met onze klanten en onderaannemers.

05. TRANSPARANT

Proactief en eenduidig communiceren is de basis.

06. NO NONSENSE

Zo gaan we voor onze doelen en bereiken we ze ook, elke dag opnieuw, samen.

Duurzaamheid

Voor een modern bedrijf als Locinox is duurzaamheid essentieel. Onze producten van topkwaliteit zijn ontworpen en gebouwd met precies die waarden in gedachten. Bij Locinox is levenslang geen veroordeling, maar een kwaliteitslabel. We integreren duurzaamheid volledig in de dagelijkse bedrijfsvoering en we verwijzen de voortijdige vervanging van onderdelen definitief naar het verleden. We voorzien zelf onze stroom en recycleren waar het maar kan.

Wist je dat …

  • Locinox actief bijdraagt aan 9 van de 17 Sustainable Development Goals?
  • Locinox het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) onderschrijft?
  • Locinox op basis van dat charter elk jaar 10 SDG-verbeterinitiatieven selecteert?

Sociale
verantwoordelijkheid

Locinox wil ook maatschappelijk een steentje bijdragen. Naast de strenge regels die we onszelf opleggen op het vlak van ethisch en duurzaam ondernemen, reserveren we elk jaar een budget om diverse lokale projecten te steunen. Het merendeel van dat bedrag gaat naar initiatieven die onze Locinoxers zelf aanbrengen.Bovenop financiële steun steken we graag zelf de handen uit de mouwen. Bij het Kinderkankerfonds leverde Locinox een zeer actieve bijdrage en tijdens de Roze Mars tegen borstkanker wandelden we met meer dan dertig Locinoxers zelfs naar de 15de plaats van 312 deelnemende bedrijven.

 

 

Awards

Leeuw van de Export

De jaarlijkse ‘Leeuw van de Export’ is een prestigieuze prijs voor Vlaamse bedrijven met een indrukwekkend export-palmares. In 2021 kende de jury van Flanders lnvestment & Trade de titel toe aan Locinox, omwille van een innovatieve mindset in een vrij traditionele markt: “Van het technologisch geavanceerde productaanbod tot alle onderliggende bedrijfsprocessen en de circulariteit van componenten, heeft dit familiebedrijf de moed en ambitie om af te wijken van de platgetreden paden en over grenzen heen te denken.”

Best Managed Companies

Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven erkenden Locinox als een van de ‘Best Managed Companies 2021’. Het prestigieuze Best Managed Companies label daagt de strategie en het operationeel management van organisaties uit op basis van internationaal aanvaarde criteria: een duidelijke langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een grote focus op digitalisatie en uitstekende financiële prestaties.

BEWANDEL JE ZELFGEKOZEN PAD

Bij Locinox stuur jij zelf je toekomst aan. Wij bieden je de tools en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontplooien. Jij krijgt de kans om je ambities waar te maken, om de beste te worden in datgene waar je het meest van houdt. Zij aan zij, schouder aan schouder, maken we elkaar gegarandeerd beter. Als je durft.

Zet hier je eerste stap